Wie zijn we

Oudervereniging

De oudervereniging is een groep van ouders die zich bij het begin van het schooljaar op vrijwillige basis engageert om op verschillende manieren de band tussen school en gezin te verbeteren en te verstevigen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk ouders bij het schoolgebeuren betrekken. We komen enkele keren per jaar bijeen om te praten over de verschillende activiteiten, enkele weken voor een grote activiteit, zodanig dat alles goed voorbereid is. Dit alles verloopt op een spontane en losse manier, waarbij iedereen de vrije keuze heeft om ergens zijn steentje bij te dragen.

Veel mensen denken dat een lid van de oudervereniging de verplichting heeft bij iedere activiteit aanwezig te zijn. Dit hoeft helemaal niet. Als je iets doet wat je goed kan of wanneer je tijd hebt, is dit al meer dan voldoende. Maar natuurlijk ... hoe meer handen kunnen helpen, hoe lichter het werk voor iedereen wordt.

Indien je interesse hebt om aan te sluiten bij de oudervereniging ben je van harte welkom. Geef een seintje aan directie en zij brengen je in contact met de leden van de oudervereniging.